Alicia & Emilio

Vi är i Brunflo & är husvakt medans Maths föräldrar är i Stockholm & hjälper Thomas (Maths bror) att flytta.
Så jag sitter ute på altan just nu & bara myser.

Igår kom Ida & Gustav på besök. Vi satt å snacka ute på altanen. Jag & Ida bytte även bebisar en stund, och gud vad Alicia inte vägde ett skit när vi bytte tillbaka  Gustav har verkligen blivit jättestor, tant Emmas finkille! ♥ När dom skulle gå följde jag med dom en bit, det är ju så skönt att ut å gå med barnvagnen – tycker jag! Behöver verkligen röra på mig, och om två veckor börjar jag träna, så det är lika bra att börja röra på sig innan.

Lite senare kom Tove, Alex & fina Emilio. Vi fikade, pratade och bara mös. Våra fina bebbar låg brevid varandra och gosade oxå, först skrek dom bara, men efter lite mat i magen så gick det bättre. Alicia smekte han på kinden och dom höll hand en liten sekund SÅ FINA & UNDERBARA!


Dom tyckte Maths som sitter brevid var väldigt intressant verkar det som 

4 svar till “Alicia & Emilio“

 1. åh dom är så fina älskar dom!

 2. farmor och farfar skriver: Svara

  Hej på er sötisar! Va gulliga ni är!!
  saknar dig Alicia och mor och far jättemycket men vi kommer ju hem snart!!
  puss å kram Thomas och JC hälsar

  1. emmalinde skriver: Svara

   Hejhej!
   Vi saknar er oxå, huset är så tomt utan er!
   puss & kram, hälsa tillbaka!

 3. Så jäkla söta !

Kommentera