Bort med smuts och damm

Äger man en fastighet som man hyr ut lägenheter i är det även ens ansvar att se till att trapphuset är rent. För din, de boendes och besökares skull bör trapphuset hålla en hög standard.

Vem tar hand om din trappstädning och ser till att det blir rent och snyggt? Att trappan måste städas går inte att undvika. Om inte så kommer det snart vara fullt med grus och annat som inte ska vara där. De finns fastighetsägare som låter en boende sköta städningen och drar av en summa för detta från hyran. Frågan är då, hur bra koll har man då på att städningen blir bra? I virustider är det extra viktigt att man använder sig av rätt rengöringsmedel för att verkligen få bort alla bakterier från samtliga ytor. För att vara på den säkra sidan bör man anlita en städfirma som utför trappstädningar.

Behagligt för alla

En städfirma har koll på hur en trappstädning ska skötas. De vet omfattningen av ansvaret och hur man utför det på bästa sätt. När man anlitar en städfirma kommer de att göra rent på alla tänkbara skrymslen och vrår. Finns det hiss städar de även den. De vet var det samlas bakterier, som på handtag, hissknappar mm. För ett renare och trvisamt trapphus bör man för allas skull använda sig av en städfirma. Dessutom väljer du ju själv hur ofta de ska komma – en gång i veckan, en gång i månaden – valet är helt och hållet ditt. Läs mer om trappstädning på denna hemsida: stockholmtrappstädning.se