Okomplicerad flytt

Dagen är fullt planerad, ända från tidig morgon till sen kväll. Det är den stora dagen, det vill säga det är flyttdags. Aldrig har vi någonsin sett fram emot en sådan dag så mycket som idag.

Dagen kommer att gå i ett. Väckarklockan är ställd på 07.00 trots att det är helg. Vi vill alla vara uppe i tid och förbereda för dagen. Idag är det nämligen dags att gå på Gröna Lund. Barnen är så taggade, och vi med. Helt ärligt kunde inte detta komma mer passande.

Medan vi är här är det en flyttfirma som sköter allt i hemmet. Denna flytt har varit så okomplicerad, ända från start har vi fått bra hjälp. När vi lämnar utflyktsmålet för dagen ska vi inte till vårt gamla hem. Då ska vi äntligen spendera första natten i det nya hemmet.

Hur kunde det gå så smidigt?

Tro det eller ej, men det är inte svårt att göra en flytt stressfri. Visst, det finns fortfarande den inre känslan som kan vara jobbig. Men i annat fall går det för vem som helst att anlita en flyttfirma och dessutom komplett flyttstädning i Stockholm. Tack vare deras fantastiska hjälp har hela familjen kunnat ha roligt istället för att behöva tänka på och stressa över flytten.

Detta är definitivt ett upplägg man kommer använda sig av fler gånger. Ja om man nu ska flytta mer. Förhoppningsvis kommer alla trivas här och detta blir vårt framtida föralltid hem. Huset vi flyttat till är så fint, och det verkar även området vara.