Hjälp med hemstädning i Uppsala – välj en auktoriserad städfirma

Funderar du på att ta hjälp med hemstädningen men är osäker på vilken av alla städfirmor i Uppsala du ska välja? I så fall är denna text skriven för dig.

Att ta hjälp med hemstädningen gör att man får mer tid till annat men också att man spontant kan bjuda hem vänner på middag utan att först tänka på att städa. Men för att man ska bli nöjd med städningen och känna sig trygg med att ha en främmande person i sitt hem som städar måste man välja en auktoriserad firma. Det innebär att personen som utför hemstädningen också innehar yrkesbevis.

Självklart kan man anlita en ocertifierad städfirma men då är det viktigt att man också tar referenser från andra kunder och att man även kontrollerar dessa. Likaså att man ringer skatteverket och kontrollerar att firman inte har några obetalda skatter. Det kan även vara bra att kontakta facket och fråga om städföretaget har kollektivavtal och betalar de anställda rättvisa löner.

Vad ingår i hemstädning?

Vad som ingår i hemstädningen kan variera mellan olika städfirmor men vanligt är dammtorkning och rengöring av samtliga ytor, ordentlig städning av badrum och kök, samt dammsugning och moppning av golv. Vissa städföretag erbjuder även hjälp med fönsterputsning, vattning av blommor och strykning. Det vanliga är att man prenumererar på hemstädningen och att den sker regelbundet varje eller varannan vecka.

Att prenumerera på hemstädning blir billigare än att anlita en städfirma i Uppsala lite då och då och betala ett timpris. Detta eftersom regelbunden hemstädning gör att smutsen inte gror in och att det då går snabbare att få bostaden ren. Men man får också ett bättre pris av städfirman om man skriver ett kontrakt. Regelbunden hemstädning gör också att man sällan ens upplever att bostaden blir smutsig.

Anlita en hemstädare via länken nedan, samt du kan få mer information och tips för dig!
Länk: hemstädninguppsala.se