Landningssida | Få mer kunder till ditt företag | Bygg kundkrets

Är ni påväg att flytta och har små barn? Att flytta kan vara stressigt och besvärligt i vanliga fall. Vi har gjort en lista med tips som förenklar flytt!

En flyttguide för stressade småbarnsföräldrar

Är ni påväg att flytta och har små barn? Att flytta kan vara stressigt och besvärligt i vanliga fall, med små barn kan det kännas smått kaosartat. Vi har gjort en lista med tips på hur ni kan förbereda er.

Börja i tid med flytten

Börja med att planera flytten långt i förväg och ta flytten packning och planering i omgångar. På så sätt vet du vad som behöver göras och slipper stressa. Det är mindre risk att du glömmer något om ni har gott om tid.

Flytta inte skräp

Gå igenom garderober, vind, förråd och källare och gallra ut sådant som inte används eller behövs längre. Sortera i fyra högar: behåll, släng, ge bort och sälj. Var hård och spara inte för mycket saker för att det har ett sentimentalt värde för dig. Ligger det i en låda på vinden gör den där prylen ingen lycklig, det är bättre då att sälja eller ge bort så att dina saker får ett nytt liv och kommer till användning.

Anlita hjälp för städ och flytt

Ensam är inte stark när det kommer till att flytta. Se till att anlita hjälp så att ni inte förtar er, det är det inte värt. Ni bör anlita både flyttstäd och flytthjälp. Det finns bra flyttstädning i Gävle och i de flesta städer i Sverige.

Att flyttstäda är en hel vetenskap i sig själv och kräver en alldeles speciell noggrannhet. I värsta fall får man bakläxa och behöver betala för flyttstäd ändå. Det är alltså lika bra att anlita städhjälp från början.

Även bärhjälp kommer behövas. Har man barn att hålla reda på är det sista man behöver en massa tunga kartonger med ömtåligt innehåll som skall fraktas från en plats till en annan.

Packa en “första natten”-låda

Förbered en låda med det som ni kommer behöva första natten i er nya bostad. Packa lite frukost, lakan, kläder för första morgonen, tvål och liknande. Då slipper ni börja med att leta runt i alla kartonger efter det som ni behöver och kan packa upp i lugn och ro.

Mer info kring flyttstäd kan du hitta på denna sida: flyttstädninggävle.se

Lycka till!